REGAL IRIS. Dupa extraordinarul spectacol de aniversare, Iris (foto) vine in Club Spice, pentru un nou regal din seria "30 de ani, cei ce vor fi!". Concertul are loc astazi, de la ora 21:00. Vor veni la intalnire admiratori, prieteni, artisti si pres
REGAL IRIS. Dupa extraordinarul spectacol de aniversare, Iris (foto) vine in Club Spice, pentru un nou regal din seria "30 de ani, cei ce vor fi!". Concertul are loc astazi, de la ora 21:00. Vor veni la intalnire admiratori, prieteni, artisti si presa, iar intrarea costa 20 de RON. "Concertul 106,7 FM live cu Iris", pus la cale de Europa FM, este primul dintr-o serie de concerte organizate de postul de radio amintit. Urmeaza, pana la sfarsitul lunii noiembrie, Holograf, Voltaj si Bere Gratis. (Catalina Iancu)   TURBANUL LUI BASE. Roxana Moise, designerul liniei de caciulite "prezidentiale" botezate "Fesul lui Basescu" mai are o idee inspirata tot de presedintele Romaniei. "Turbanul lui Basescu" este realizat din cinci metri de material auriu si este batut cu pietre Swarovski. Creatia a fost prezentata marti seara in emi­siunea "Pe contre", moderata de Ana Maria Prodan. Roxana Moise, inventatoarea celor doua articole de vestimentatie, un designer anonim pana acum doi ani, a afirmat ca a vandut 500 de exemplare din modelul "fesul lui Basescu".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.