FARA IMUNITATE. Autoritatile de la Bagdad au anuntat ca vor retrage imunitatea companiilor straine de securitate care sunt pre­zen­te in Irak. Potrivit pur­ta­torului de cuvant al guvernului irakian, Execut
FARA IMUNITATE. Autoritatile de la Bagdad au anuntat ca vor retrage imunitatea companiilor straine de securitate care sunt pre­zen­te in Irak. Potrivit pur­ta­torului de cuvant al guvernului irakian, Executivul a decis revocarea oficiala a imunitatii acestor companii.   POLONIA. Donald Tusk, noul premier al Po­lo­ni­ei, a promis o imbu­na­ta­tire a relatiilor cu Rusia. Pentru a arata importanta pe care o acorda axei Var­so­via - Moscova, el a anuntat ca prima vizita in calitate de premier o va face in capitala rusa. Liderul formatiunii Platformei Civice a demarat ieri procedurile de formare a viitorului Guvern si a exclus demiterile din administratie pe criterii politice.   NATO. In Olanda s-au deschis ieri lucrarile Reuniunii informale a ministrilor Apararii din cadrul NATO. Printre subiectele abordate in cele doua zile de discutii se afla prioritatile privind capabilitatile aliate pentru nevoile operationale ime­diate, strategia politica si de securitate a NATO pentru sudul Afganistanului, dezvoltarea Fortelor Nationale Afgane de Securitate si stadiul desfasurarii si sustine­rii operatiunilor ISAF din Afganistan si KFOR din Kosovo.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.