Declaratii socante Un cleric musulman din Malaezia i-a atacat sambata pe fumatori in cadrul unui congres al partidului pe care il pastoreste, Islam se-Malaysia. Acesta a spus ca cei care fumeaza sunt aidoma animalelor, fiind incapabili sa gandea
Declaratii socante Un cleric musulman din Malaezia i-a atacat sambata pe fumatori in cadrul unui congres al partidului pe care il pastoreste, Islam se-Malaysia. Acesta a spus ca cei care fumeaza sunt aidoma animalelor, fiind incapabili sa gandeasca rational. Nik Aziz crede ca fumatorii nu isi folosesc mintea, pentru ca fumeaza in continuare, desi stiu ca sanatatea lor va avea de suferit. Aziz, care a lansat de curand o campanie antifumat, nu s-a ferit sa isi avertizeze colegii de partid, declarand ca nici un fumator nu va avea loc in formatiunea pe care o conduce. Partidul Islam se-Malaysia are printre proiectele legislative propuse o lege prin care orice fumator va fi sanctionat conform legii islamice, prin taierea mainilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.