CFR Cluj a depus ieri un memoriu la Comisia de Disciplina a FRF pentru suspendarea jucatorului rapidist Marius Constantin, cel care l-a lovit cu capul in figura pe colegul sau Emil Dica, in finalul meciului Poli Iasi - Rapid, de etapa trecuta. Intere
CFR Cluj a depus ieri un memoriu la Comisia de Disciplina a FRF pentru suspendarea jucatorului rapidist Marius Constantin, cel care l-a lovit cu capul in figura pe colegul sau Emil Dica, in finalul meciului Poli Iasi - Rapid, de etapa trecuta. Interesul ardelenilor este ca jucatorul sa fie suspendat la meciul pe care echipa lui Andone il joaca runda viitoare in Giulesti. "Am primit astazi un memoriu de la CFR prin care ni se solicita judecarea incidentului de la meciul Poli - Rapid. Cei de la Cluj au depus dosarul impreuna cu un CD pe care sunt imaginile in care Marius Constantin il loveste cu capul pe coechipierul sau. Maine (n.r. astazi) comisia va judeca si acest caz de indisciplina", a declarat Mircea Calin, secretarul Comisiei de disciplina. Gestul cfr-istilor, unul extrem de neobisnuit, i-a scos din sarite pe rapidisti, care au postat ieri un comunicat virulent pe propriul site, acuzandu-i pe ardeleni de "purtare marlaneasca". "...conducerea clubului CFR Cluj se opinteste din rasputeri sa ne demonstreze ca si-a pierdut si ultima bruma de bun simt. Daca ar mai fi dispus si de o farama de luciditate, profesorii de moralitate din Gruia ar fi realizat ca de purtarea marlaneasca de care dau dovada ar fi putut avea parte la randul lor, in momentul in care Semedo i-a rupt piciorul stelistului Plesan. Cazul recent, cu suspendarea ulterioara a portarului craiovean Bornescu dupa accidentarea grava a bistriteanului Coroian (fapta nesanctionata de arbitru, ca si cea a lui Semedo), demonstreaza ca si jucatorul portughez al CFR-ului ar fi avut aceeasi soarta daca ar mai fi existat si alte mostre de nesimtire precum sefii lui Semedo", se arata in comunicat. De altfel, tot ieri, rapidistii au admis incidentul de la Iasi, secretarul general Cristian Costache precizand ca partile s-au impacat la antrenamentul de ieri dimineata. "Constantin i-a cerut scuze lui Dica si s-au impacat. A recunoscut ca a gresit si a promis ca astfel de gesturi nu se vor mai repeta. Constantin regreta foarte mult incidentul. Stie foare bine ca a gresit fata de Dica, dar si fata de intreaga echipa. A explicat ca a fost un moment mai tensionat in care nu s-a putut controla. El si-a recunoscut vina si va fi amendat conform regulamentului intern", a afirmat Costache. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.