New Europe Property Investments din Marea Britanie a dat 11,8 pentru patru proprietati in Romania. Suprafata totala a proprietatilor,  localizate in Bucuresti, Bacau, Iasi si pe soseaua Bucuresti - Brasov, se ridica la circa 4.600 metri patrati.
New Europe Property Investments din Marea Britanie a dat 11,8 pentru patru proprietati in Romania. Suprafata totala a proprietatilor, localizate in Bucuresti, Bacau, Iasi si pe soseaua Bucuresti - Brasov, se ridica la circa 4.600 metri patrati. Randamentul celor patru investitii este estimat la 8,51%, se arata intr-un comunicat al companiei. New Europe Property a platit cinci milioane de euro pentru un spatiu de peste 1.000 de metri patrati in Bucuresti, 0,8 milioane de euro pentru o proprietate din Iasi si 4,9 milioane de euro pentru un proiect pe soseaua Bucuresti - Brasov. Spatiul din Bacau a fost achizitionat de companie cu 0,7 milioane de euro.
In urma cu o luna, New Europe Property a atras 25,1 milioane de euro prin listarea pe piata AIM administrata de Bursa din Londra in vederea realizarii de investitii in Romania.
Achizitia celor patru proprietati este prima investitie a New Europe Property pe piata romaneasca.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.