Open source

Compania Red Hat, unul dintre cei mai importanti distribuitori de Linux, intentioneaza sa deschida o reprezentanta in Romania, insa nu a stabilit inca data si nici amplasamentul viitorului birou. "Afacerile noastre din Romania
Open source

Compania Red Hat, unul dintre cei mai importanti distribuitori de Linux, intentioneaza sa deschida o reprezentanta in Romania, insa nu a stabilit inca data si nici amplasamentul viitorului birou. "Afacerile noastre din Romania devin din ce in ce mai bune si ne vom gandi sa deschidem un birou-reprezentanta. In ultima vreme, la fiecare sase luni ne dublam vanzarile", a declarat directorul regional al companiei, Paul Holt. "Romania este de cinci ori peste Bulgaria si Europa de Sud-Est in ceea ce priveste vanzarile, fiind este precedata de Polonia si Cehia", a adaugat Holt.    Sectorul public genereaza 50% din vanzarile Red Hat, iar restul reprezinta contractele cu firmele mici si mijlocii. "Pana la sfarsitul acestui an vom deschide in Romania un centru de suport local", a adaugat directorul regional al companiei, fara a specifica valoarea investitiei.
Cel mai important competitor pentru Red Hat, firma Novell (distributie Suse), are deja un birou la Bucuresti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.