Beyonce s-a lasat ceva timp asteptata la Cluj, pe o vreme nu tocmai prietenoasa. Cåntareata nu a reusit sa ajunga la conferinta de presa programata la ora 14.30, spre nemultumirea tuturor ziaristilor care au asteptat-o indelung, in ploaie si f
Beyonce s-a lasat ceva timp asteptata la Cluj, pe o vreme nu tocmai prietenoasa. Cåntareata nu a reusit sa ajunga la conferinta de presa programata la ora 14.30, spre nemultumirea tuturor ziaristilor care au asteptat-o indelung, in ploaie si frig. Intålnirea cu presa a fost amånata pentru ora 18.15, insa artista si-a facut aparitia zece minute mai tårziu.

Zvonurile care circulau ieri, potrivit carora Beyonce si-ar putea amana concertul de la Cluj nu s-au confirmat. Chiar daca a horarat sa decoleze de pe Otopeni cu destinatia Cluj mult mai tarziu decat era planuit initial, cantareata nu si-a dezamagit cei 10.000 de fani si a facut un show de exceptie. Cu totii au uitat de vremea de afara si au dansat alaturi de ea, extaziati de refrenurile arhicunoscute ale divei pop. Un lucru le-a lasat totusi un gust amar ziaristilor veniti tocmai din Bucuresti sa ia parte la conferinta de presa pe care urma sa o sustina Beyonce. Mentionam ca numai presa din Bucuresti a primit acreditari, cei din Cluj, spre exemplu, care erau cei mai indicati sa fie invitati la eveniment, au fost nevoiti sa-si cumpere bilete, fara a avea dreptul sa participe la conferinta de presa sau sa se deplaseze pana in Capitala pentru un numar limitat de acreditari. Beyonce s-a speriat de vremea de afara si a considerat ca este mai indicat sa ramana in camera de hotel, unde, evident, era mai confortabil pentru ea. In tot acest timp, ziaristii au asteptat-o sa apara la intalnirea cu ei, care era programata la 14.30, insa au astepat mult si bine, cam pana la 18.30, cand diva si-a luat inima in dinti si a pasit in sala de conferinte.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.