Desi i s-a sugerat sa anuleze concertul de la Cluj din cauza vremii nefavorabile, artista a preferat sa cinte.Beyoncé a reusit sa combine actele de
caritate cu muzica Artista americana a vizitat inainte de concert copiii bolnavi de cancer de la I nstitutul Oncologic din Cluj. „As fi vrut sa pot sta mai mult, din pacate este o vizita foarte scurta. Am reusit sa ajung la spital, unde am vizitat copiii bolnavi de cancer, citiva dintre ei vor fi aici, la concert", a dezvaluit ea. Show-ul sau a inceput cu o intirziere de o jumatate de ora, iar publicul, care astepta in frig si in ploaie, incepuse deja sa fluiere si sa huiduie. Potrivit organizatorilor, la eveniment ar fi participat aproximativ 10.000 de persoane, dar estimarile unor agenti de ordine de la stadion nu depaseau 5.000-6.000 de oameni. La ora inceperii concertului inca se vindeau bilete pentru locuri pe gazon.

Spectacolul artistei R&B a fost fara greseala: a cintat live, a dansat, a schimbat sase tinute, a antrenat publicul, pe care l-a cistigat definitiv cind a marturisit ca membrii staffului sau i-au sugerat sa anuleze concertul, din cauza vremii nefavorabile, dar ea e refuzat.

Spectatorii au fost fascinati de jocurile de lumini, de decorurile create de acestea, de maiestria instrumentistelor si a dansatorilor care o insoteau pe vedeta. Totusi, lumea s-a plins ca intrarea pe stadion s-a facut dezorganizat si confuz, ca bauturile calde s-au terminat mult prea repede sau ca a fost „debandada" la gasirea locurilor ori ca scaunele au fost ude.

Organizarea a lasat de dorit si in cazul relatiei cu presa: majoritatea jurnalistilor au ramas pe dinafara la scurta intilnire cu diva, iar aparatele foto ori cele video au fost interzise. Nimeni nu a putut sa stea prea aproape de artista sau sa ii adreseze direct intrebari: ea a oferit raspunsuri standard la trei intrebari, prestabilite de organizatori.

In ciuda controalelor, stadionul era plin de aparate foto, iar cu telefoanele mobile s-a filmat in permanenta. Beyoncé nu a sustinut nici un bis dupa concertul de o ora si jumatate, iar dupa Cluj, urmatoarea destinatie va fi India. Ea si-a anulat concertul care urma sa aiba loc la Istanbul din cauza tensiunilor politice din Turcia.

Pentru a vedea ultimele clipuri si stiri despre Beyoncé, pe www.cotidianul.ro/select