Compania "Waterhouse" va da in folosinta, la inceputul anului viitor, in municipiul Arad, o cladire comerciala cu spatii de birouri din clasa A, pentru care a investit pana in prezent aproximativ 3,5 milioane euro, informeaza NewsIn.
Proiectul "Waterhouse" are 3.000 de metri patrati de spatii de birouri clasa A, intr-o zona unde, potrivit specialistilor din piata, nivelul chiriilor poate ajunge in anul 2009 la 20 de euro pe metru patrat.
Potrivit celor precizate, luni, de Tudor Caracioni, directorul companiei, "Waterhouse" va fi un important centru international de conferinte, intalniri de afaceri, spatiu pentru birouri si servicii in Arad si in Vestul Romaniei. "Cladirea este adecvata ca sediu pentru companii multinationale, companii de IT, banci, firme de consultanta, start-up-uri sau alte activitati care implica relatia cu clientii", a declarat directorul companiei, Tudor Caracioni. "Waterhouse" va asigura infrastructura si conditiile logistice necesare pentru dezvoltarea si internationalizarea afacerilor in regiune. "Obiectivul nostru este sa asiguram un pachet complet de servicii", a mai spus Caracioni.