Cu o zi in urma, seful Serviciului Salvamont Arges, Ion Sanduloiu, avertiza ca riscul producerii de avalanse a devenit maxim si a recomandat turistilor sa evite deplasarile pe Transfagarasan. Totodata, el a cerut salvamontistilor sa se retraga din zo
Cu o zi in urma, seful Serviciului Salvamont Arges, Ion Sanduloiu, avertiza ca riscul producerii de avalanse a devenit maxim si a recomandat turistilor sa evite deplasarile pe Transfagarasan. Totodata, el a cerut salvamontistilor sa se retraga din zona de risc pentru a nu ramane izolati in cazul producerii unor avalanse. La nivel national, zapada cazuta in zonele montane si vantul care a doborat copacii au afectat traficul. In Bucuresti a fost nevoie de interventia pompierilor pentru a inlatura obiectele cazute din cauza vantului. In zona Garii de Nord, un copac a cazut peste un tramvai, fara calatori, blocand traficul. De altfel, pompierii bucuresteni, impreuna cu lucratorii ADP, au trebuit sa dea jos antene de pe bennere, sa curete fatadele blocurilor de tencuiala ce statea sa cada si sa indeparteze copacii smulsi de vant de pe carosabil sau de pe masini. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.