Asociatia oamenilor de afaceri romani din Castellon si Camera de Comert din localitate au semnat astazi o conventie cu scopul de a "favoriza schimbul de informatii intre cele doua institutii si a contribui la consolidarea relatiilor economice si comerciale intre Castellon si Romania" asa cum a explicat Martí Huguet, presedintele Camerei de Comert.

Conventia semnata prevede o serie de actiuni si servicii in care asociatia si Camera de Comert vor colabora si se vor sprijini.

Cele doua semnatare si-au propus sa acorde sprijin membrilor lor, dar si altor firme sau asociatii, in vederea dezvoltarii legaturilor comerciale dintre Castellon si Romania, sa ajute la gasirea unor parteneriate de afaceri. Vor fi sprijinite, de asemenea, schimburile de informatii economice si legislative, cele din domeniul tehnologiei si al turismului.


CURSURI PENTRU SOMERI. Camera de Comert din Castellon si Asociatia oamenilor de afaceri romani din localitate si-au propus, de asemenea, sa organizeze, cu ajutorul Oficiilor pentru Ocuparea Fortei de Munca din Romania si Spania, o serie de cursuri de formare pentru someri, sau pentru angajatii care isi doresc o slujba intr-un domeniu in care vor fi mai bine platiti. Cursantii vor putea sa se angajeze apoi in oricare din cele doua tari.