Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor angajeaza sapte consilieri juridici, care se vor ocupa de analiza cererilor de retrocedare. Salariul de baza, adica fara sporuri, este de 1.500 de lei, potrivit site-ului juridice.


Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor angajeaza sapte consilieri juridici, care se vor ocupa de analiza cererilor de retrocedare. Salariul de baza, adica fara sporuri, este de 1.500 de lei, potrivit site-ului juridice.ro. In afara de analiza dosarelor de restituire a proprietatilor, consilierii juridici acorda si consiliere pentru aplicarea corecta a legii si urmaresc aplicarea pachetului legislativ din domeniul restituirii proprietatii funciare. Candidatilor li se cer studii superioare de lunga durata, pe specializare juridica, si sa nu aiba condamnari pentru faptele care ar duce la incompatibilitatea cu functia pentru care candideaza. Se mai cere si o recomandare de la ultimul loc de munca sau de la facultate, in cazul absolventilor. Examenele sint programate pentru zilele de 1 si 2 noiembrie, iar termenul-limita pentru inscrieri este 25 octombrie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.