Considerat de intreaga presa de specialitate drept marele invins din actualul sezon de Formula 1, seful echipei McLaren-Mercedes, Ron Dennis, a facut o declaratie socanta in celebrul cotidian italian Gazzetta dello Sport. "Am spus-o si o voi mai spun
Considerat de intreaga presa de specialitate drept marele invins din actualul sezon de Formula 1, seful echipei McLaren-Mercedes, Ron Dennis, a facut o declaratie socanta in celebrul cotidian italian Gazzetta dello Sport. "Am spus-o si o voi mai spune, Internetul ne-a stricat viata! Este o sursa de informatii, fara nici un control. Nu critic toate sursele de informare, dar este dificil sa depasesti o astfel de situatie: am pierdut timpul pentru a dezminti informatii neadevarate si pentru a corecta inexactitati. Toata aceasta situatie a creat presiune la echipa", a incercat sa explice Dennis esecul echipei sale din lupta pentru titlul mondial al pilotilor, singurul pe care-l mai putea obtine in acest sezon dupa ce l-a pierdut pe cel de la constructori in favoarea scuderiei Ferrari, din cauza implicarii in scandalul de spionaj industrial. Ba, mai mult, Ron Dennis a concluzionat ca greselile inregistrate la Sao Paulo n-au avut legatura cu tensiunea existenta la echipa. "Cred ca echipa a reactionat bine pe parcursul anului", a mai spus Dennis! (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.