George Mihaita a primit, pentru rolul din spectacolul "Revizorul", premiul de cel mai bun actor, la editia a XIX-a a Festivalului National de Comedie, care s-a desfasurat la Galati, in perioada 14-21 octombrie.
Juriul Festivalului National de Comedie, care a acordat cele doua distinctii Teatrului de Comedie, a fost format din: regizorul Cristian Hadjiculea, directorul Teatrului National "Vasile Alecsandri" din Iasi, actrita Irina Petrescu, criticul de teatru Oltita Cintec, Marius Zarafescu din partea Ministerului Culturii si Cultelor si Sergiu Tofan, reprezentantul Directiei Judetene pentru Cultura Galati.
Teatrul de Comedie a obtinut trei premii cu piesa "Revizorul" si la JoakimInterFest din Serbia. Spectacolul "Revizorul" a fost desemnat cel mai bun spectacol din festival, in timp ce Horatiu Malaele a luat trofeul pentru cea mai buna regie, iar George Mihaita a fost premiat la sectiunea cel mai bun actor.
"Revizorul" a fost jucat in aceasta vara si la Festivalul Fringe de la Edinburgh, Scotia, spectacolul fiind notat cu patru stele din cinci de cotidianul britanic The Independent si avand parte de critici favorabile din partea publicatiei The Times.