Mai multe prostituate din Columbia au intrat in greva foamei si au amenintat ca vor iesi in strada complet dezbracate, pentru a protesta impotriva inchiderii barurilor si a cluburilor de noapte orasul El Alto. O reprezentanta a grupului de aproximati
Mai multe prostituate din Columbia au intrat in greva foamei si au amenintat ca vor iesi in strada complet dezbracate, pentru a protesta impotriva inchiderii barurilor si a cluburilor de noapte orasul El Alto. O reprezentanta a grupului de aproximativ 50 de prostituate a declarat ca daca locuitorii din El Alto doresc sa nu le mai vada practicandu-si meseria, atunci guvernul ar trebui sa le ajute si sa le ofere alte locuri de munca, pentru a-si putea creste copiii. Inchiderea barurilor si a cluburilor de noapte a fost determinata de o manifestatie de amploare desfasurata saptamana trecuta, in care locuitorii orasului s-au plans de faptul ca aceste localuri sunt ca un magnet pentru infractori si au o influenta negativa asupra copiilor. 


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.