Avocatii sotiei tenorului precum si cei ai fetelor acestuia au fost uluiti sa descopere ca Pavarotti avea datorii de peste 20 de milioane de euro.
Aceasta veste este ultimul capitol de pana acum al povestii testamentului marelui artist. Cand Pa
Avocatii sotiei tenorului precum si cei ai fetelor acestuia au fost uluiti sa descopere ca Pavarotti avea datorii de peste 20 de milioane de euro.
Aceasta veste este ultimul capitol de pana acum al povestii testamentului marelui artist. Cand Pavarotti a murit luna trecuta, la varsta de 71 de ani, s-a spus ca ar fi avut o avere de peste 300 de milioane de euro, insa acum s-a descoperit ca acesta avea datorii substantiale in credite si ordine de plata pe care nu a mai apucat sa le onoreze.
Mai mult decat atat, desi Pavarotti detinea proprietati la New York, Monte Carlo si Modena, acesta inca mai platea pentru ele.
In orice caz, potrivit cotidianului italian La Repubblica, artistul avea totusi un capital "lichid" de peste 20 de milioane de euro, in actiuni sau bani la diverse banci.
In cariera sa de tenor, Pavarotti a vandut mai mult de o suta de milioane de discuri, si chiar tarziu, in 1996, el inca mai era unul dintre cei mai bine platiti artisti din lume. La acea vreme, potrivit revistei Forbes, el castiga aproape 20 de milioane de euro anual.
In ceea ce priveste testamentul sau, notarul Giorgio Cariani a declarat ca "abia suntem la inceputul inventarului, va mai dura cateva saptamani probabil". (B.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.