Jucatorii formatiei gorjene se antreneaza numai la sala de forta, terenurile din incinta Stadionului Municipal fiind inundate din cauza ploilor cazute in ultimele zile. "Luni am ramas in vestiar si am discutat despre meciul cu Dinamo, dupa care am fo
Jucatorii formatiei gorjene se antreneaza numai la sala de forta, terenurile din incinta Stadionului Municipal fiind inundate din cauza ploilor cazute in ultimele zile. "Luni am ramas in vestiar si am discutat despre meciul cu Dinamo, dupa care am fost la recuperare", a spus antre­norul Pandurilor, Eugen Neagoe (foto). Situatia s-a repetat si ieri, cand Neagoe a fost obligat sa renun­te la alte doua sedinte de pregatire. El si-a dus elevii in Sala Sporturilor din Targu-Jiu: "Toate terenurile sunt sub apa si nu avem ce face deocamdata. Nu ne putem pregati decat in Sala Sporturilor, insa nu ma ajuta prea mult ceea ce fac acolo, fiindca e nevoie sa lucram pe teren. Eu sper ca ploaia sa se opreasca cat mai curand".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.