Astazi, la ora 18.00, va avea loc la Sala "Horia Lovinescu" a Teatrului Nottara, premiera "Maria Sa... Magarul!" de Ion Lucian, o comedie cu cantece pentru copii de toate varstele. Din distributie fac parte: Ciprian Cojenel (Ursul), Annemary Ziegler
Astazi, la ora 18.00, va avea loc la Sala "Horia Lovinescu" a Teatrului Nottara, premiera "Maria Sa... Magarul!" de Ion Lucian, o comedie cu cantece pentru copii de toate varstele. Din distributie fac parte: Ciprian Cojenel (Ursul), Annemary Ziegler (Cocoselul) si Mihaela Coveseanu (Motanul), carora li se alatura prietenii Robert Emanuel (Corbul), Silvana Ionescu (Iepurele), Cosmina Dobrota (Privighetoarea), in noile lor aventuri de la curte unde domneste Bogdan Caragea / Robert Radoveneanu (Magaria-Sa), ajutat de Bogdan Nita (Vulpoiul) si Robert Radoveneanu / Cristian Nicolaie (Lupul). Dar mai este si... Paula Sorescu-Lucian (Bufnita), inteleapta si atotstiutoare.
"Dupa succesul neegalat al comediei <<Cocoselul neascultator>> (54 de ani de programare neintrerupta pe scenele romanesti si pe cele ale altor 8 tari straine!), constatand ca personajele cocoselul, ursuletul si motanelul, impreuna cu toti prietenii lor au devenit eroii dragi ai multor generatii de spectatori, m-am gandit sa le urmaresc sotiile si ispravile in noi aventuri. Si asa s-a nascut o noua comedie cu acesti eroi si cu alte personaje care vor deveni, sunt convins, noi prieteni indragiti ai copiilor", a declarat regizorul Ion Lucian. Alaturi de Ion Lucian, care semneaza regia artistica, printre realizatorii spectacolului se numara Paula Sorescu-Lucian - asistent de regie, Luana Dragoescu - scenografia, Bogdan Caragea - muzica originala si Ion Tugearu - coregrafia. Spectacolul va mai fi prezentat maine, la ora 10.00, tot la Sala "Horia Lovinescu" a Teatrului Nottara. (M.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.