Ioana Tariceanu, sotia premierului, a obtinut media 9,60 la concursul pentru ocuparea locurilor de notar public, clasandu-se pe locul trei, in ordinea rezultatelor obtinute de cei 300 de candidati. Cu aceasta medie, Ioana Tariceanu poate ocupa unul
Ioana Tariceanu, sotia premierului, a obtinut media 9,60 la concursul pentru ocuparea locurilor de notar public, clasandu-se pe locul trei, in ordinea rezultatelor obtinute de cei 300 de candidati. Cu aceasta medie, Ioana Tariceanu poate ocupa unul din cele patru locuri vacante de notar public in municipiul Bucuresti. Sotia premierului a obtinut nota 9,50 la proba teoretica, iar la proba practica a fost punctata cu 9,70. Cea mai mare medie obtinuta la concursul organizat in zilele de 17 si 19 octombrie a fost 9,75. Sotia premierului a precizat ca va depune totusi o contestatie pentru nota acordata la examenul teoretic, de 9,50 puncte, deoarece considera ca merita mai mult la aceasta proba.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.