CARITATE MUZICALA. Loredana Groza si Maria Radu vor concerta sambata, 27 octombrie, in cadrul Halloween Charity Ball. Evenimentul este organizat de fundatia OvidiuRom, in sprijinul initiativei actorului Leslie Hawke de ajutorare a copiilor proveniti
CARITATE MUZICALA. Loredana Groza si Maria Radu vor concerta sambata, 27 octombrie, in cadrul Halloween Charity Ball. Evenimentul este organizat de fundatia OvidiuRom, in sprijinul initiativei actorului Leslie Hawke de ajutorare a copiilor proveniti din familii sarace. Loredana nu va fi doar capul de afis al programului artistic, ci si gazda intregii editii din acest an a balului de Halloween de la Palatul Parlamentului. In plus, va deschide After Party-ul de la ora 23:00, petrecere la care intrarea se va face pe baza de donatie.   TAE BO CONTAGIOS. Nu a trecut nici o luna si jumatate de cand jumatatea exotica a trupei Alb Negru, Kamara, a inceput sa practice Tae Bo cu un antrenor celebru - Catalin Zmarandescu! Sportul, pe care solistul il caracteri­zeaza "dificil si solicitant", le-a fost prezentat "alb-negrilor" in timpul filmarilor la videoclipul piesei "Fierbinte". Kamara a fost atat de incantat de felul in care-si pune muschii la treaba, incat l-a convins si pe Andrei, colegul sau de trupa, sa i se alature la antrenamente.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.