Producatorul auto american General Motors (GM) a vandut, in primele noua luni, la nivel global, 7,06 milioane de vehicule, in crestere cu 2% fata de perioada similara a anului trecut si usor peste livrarile rivalului japonez Toyota, transmite Reuters
Producatorul auto american General Motors (GM) a vandut, in primele noua luni, la nivel global, 7,06 milioane de vehicule, in crestere cu 2% fata de perioada similara a anului trecut si usor peste livrarile rivalului japonez Toyota, transmite Reuters, citat de Mediafax.
Toyota, cel mai mare constructor auto in functie de valoarea companiei, cu afaceri de 190 miliarde de dolari, de noua ori mai mari decat cele ale General Motors, a inregistrat in perioada ianuarie-septembrie un avans al vanzarilor de 7%, la 7,05 milioane de vehicule. Vanzarile General Motors includ, insa, vehiculele construite in China de un joint venture la care detine o participatie minora si care au fost excluse de unii analisti ai industriei auto.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.