Beyonce le-a cam dat planurile peste cap organizatorilor concertului sau de pe stadionul “Ion Moina” din Cluj. Ieri- dimineata, cåntareata era asteptata la Cluj atåt de echipa sa de peste 70 de persoane, cåt si de organ
Beyonce le-a cam dat planurile peste cap organizatorilor concertului sau de pe stadionul “Ion Moina” din Cluj. Ieri- dimineata, cåntareata era asteptata la Cluj atåt de echipa sa de peste 70 de persoane, cåt si de organizatori, insa, la ora 13.00, Beyonce se afla tot in Bucuresti.
Ba chiar se vehicula zvonul conform caruia concertul ar putea fi anulat.

Cantareata americana a sosit in Bucuresti duminica seara, in jurul orei 23.00, pe aeroportul Baneasa. Ca o diva care se respecta, Beyonce nu a dorit sa fie filmata sau fotografiata, iar garzile sale de corp au impus o distanta considerabila intre vedeta si cei care o asteptau. S-a urcat direct intr-o masina de teren a unei firme de paza din Romania si s-a indreptat spre hotelul de cinci stele situat in apropiere de Parcul Carol. Cu toate acestea, in cursul zilei de ieri au circulat pe posturile de televiziune cateva imagini surprinse la sosirea pe aeroport si la intrarea in hotelul care
i-a placut atat de mult, incat a decis sa-l inchirieze integral pentru ea si familia sa. Faptul ca detalii despre vizita ei in Romania au ajuns in presa a fost motivul pentru ca re Beyonce s-ar fi aratat extrem de deranjata, ea dorind ca totul sa fie pastrat in cel mai mare secret. In contractul incheiat cu organizatorii, echipa de management a artistei a specificat foarte clar ca totul trebuie tinut departe de ochii presei, de la traseul zborului, orele de sosire sau de plecare si pana la cerintele sale in materie de mancare sau cazare.

Diva se teme pentru siguranta ei
Dincolo de concertul in sine, care s-a anuntat a fi deosebit de ceea ce s-a facut pana acum pe teritoriul Romaniei, fanii sunt dornici sa afle si alt fel de informatii despre vedeta lor preferata. Tocmai de aceea, presa a facut sapaturi si le-a oferit acestora mult mai multe amanunte decat cele prezentate de organizatori. Asa am aflat ca Beyonce a cerut supa de pui cu taietei de casa sau un interior al camerei de hotel complet alb.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.