Liderul Ligii I a coborit-o pe Unirea Urziceni pe ultima pozitie a podiumului, care ramine interzis echipelor din Bucuresti.

Doar o zi a ramas Politehnica Timisoara pe prima pozitie a podiumului, revendicata de titularul de drept de pina acum, CFR. Liderul neinvins al campionatului i-a adus pe jucatorii Unirii Urziceni cu picioarele pe pamint - a constatat antrenorul Dan Petrescu, dupa infringerea cu 0-2 de la Cluj. „N-am mai pierdut de mult, n-am mai luat gol de mult. Sint nemultumit ca la primul gol jucatorii mei au preferat sa se certe cu arbitrul ca n-a fost corner in loc sa se apere. La 1-0 am avut reactie, am avut trei ocazii, dar a aparat portarul. Culmea, portarul de rezerva. M-am rugat sa intram cu 1-0 la pauza ca sa fac unele schimbari, dar al doilea gol ne-a taiat picioarele", au fost concluziile tehnicianului de la Urziceni, in urma partidei care i-a adus pe ialomiteni pe ultima pozitie a podiumului, interzis in continuare formatiilor din Bucuresti.

Lucrurile se pot clarifica temporar saptamina viitoare, cind ceferistii se confrunta cu Rapid, a doua formatie neinvinsa din Liga I. „Locul intii este greu de pastrat, tot mai greu in fiecare duminica, dar vad ca reusim deocamdata. Noi vrem sa raminem acolo cit mai mult, dar important e sa ne prinda finalul pe primul loc", gindeste in perspectiva antrenorul Ioan Andone (foto), in timp ce patronul Arpad Paszkany impune obiective imediate: „Sint convins ca echipa isi va pastra invincibilitatea si dupa meciul cu Rapid. Batem, nu facem egal". Dupa doua infringeri consecutive, Farul a cistigat fragil, 1-0, duelul suferintei cu UTA. Doar 100 de spectatori s-au bucurat de a patra victorie a constantenilor din acest campionat.