Gigi Becali a pregatit meciul cu Sevilla asa cum stie el mai bine. A mai stirbit un pic din personalitatea lui Massimo Pedrazzini, un antrenor in care fanii Stelei incepusera sa prinda tot mai multa incredere. Intrebat daca ii da mana libera italian
Gigi Becali a pregatit meciul cu Sevilla asa cum stie el mai bine. A mai stirbit un pic din personalitatea lui Massimo Pedrazzini, un antrenor in care fanii Stelei incepusera sa prinda tot mai multa incredere. Intrebat daca ii da mana libera italianului la meciul cu spaniolii, Becali, distrat fiind, a raspuns “Da”. Finantatorul Stelei si-a revenit repede insa din momentul de ratacire si a intors-o: “Cum sa-i dau mana libera? Da ce, ai innebunit? Nu i-am dat eu mana libera lui Hagi, care era Hagi, d-apoi lui Pedrazzini? Lui Pedrazzini ii dau eu mana libera, dar cand vad ca tremura mana, atunci o indrept, ai inteles?”!!!! Haideti sa facem un exercitiu de imaginatie si sa presupunem, prin absurd, ca Gigi Becali iese presedintele Romaniei. Sa vedem cine o sa vrea sa fie atunci prim-ministru. Nici mama lui Tariceanu nu ar rezista in fata lui.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.