Compania Red Hat, unul dintre cei mai importanti distribuitori de Linux, intentioneaza sa deschida o reprezentanta in Romania, insa nu a stabilit inca data si nici amplasamentul viitorului birou. "Afacerile noastre din Romania devin din ce in ce mai
Compania Red Hat, unul dintre cei mai importanti distribuitori de Linux, intentioneaza sa deschida o reprezentanta in Romania, insa nu a stabilit inca data si nici amplasamentul viitorului birou. "Afacerile noastre din Romania devin din ce in ce mai bune si ne vom gandi sa deschidem un birou-reprezentanta. In ultima vreme, la fiecare sase luni ne dublam vanzarile", a declarat directorul regional al companiei, Paul Holt. "Romania este de cinci ori peste Bulgaria si Europa de Sud-Est in ceea ce priveste vanzarile, fiind este precedata de Polonia si Cehia", a adaugat Holt.     Sectorul public genereaza 50% din vanzarile Red Hat, iar restul reprezinta contractele cu firmele mici si mijlocii. "Pana la sfarsitul acestui an vom deschide in Romania un centru de suport local", a adaugat directorul regional al companiei, fara a specifica valoarea investitiei. Cel mai important competitor pentru Red Hat, firma Novell (distributie Suse), are deja un birou la Bucuresti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.