Banca Comerciala Romana a deschis luni sase centre imobiliare si 22 de puncte de lucru, prin care va vinde exclusiv produse imobiliare, in principal prin relatie cu agentii imobiliare si dezvoltatori, a declarat Dorin Cojocaru, directorul de retail a
Banca Comerciala Romana a deschis luni sase centre imobiliare si 22 de puncte de lucru, prin care va vinde exclusiv produse imobiliare, in principal prin relatie cu agentii imobiliare si dezvoltatori, a declarat Dorin Cojocaru, directorul de retail al BCR. "Centrele imobiliare vor fi principala forta de vanzare a creditelor imobiliare, iar pentru inceput ne vom concentra pe Bucuresti, unde cresterea pietei depaseste media pe tara", a explicat Cojocaru. In Bucuresti, BCR a deschis un centru imobiliar si 10 puncte de lucru, iar in restul tarii bancare cinci centre imobiliare, fiecare responsabil pentru o regiune, precum si 12 puncte de lucru. Aceasta abordare in vanzarea creditelor imobiliare va avea ca efect si dezvoltarea business-ului pe segmentul de real estate, a mentionat Cojocaru.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.