Arcelor Mittal, cel mai mare grup siderurgic din lume, a anuntat ieri ca va forma o companie cu capital mixt, detinuta in proportii egale impreuna cu partenerul sau turc Borusan, pentru a construi o noua uzina in Turcia, relateaza Reuters, citat de N
Arcelor Mittal, cel mai mare grup siderurgic din lume, a anuntat ieri ca va forma o companie cu capital mixt, detinuta in proportii egale impreuna cu partenerul sau turc Borusan, pentru a construi o noua uzina in Turcia, relateaza Reuters, citat de NewsIn.
Arcelor Mittal a declarat intr-un comunicat ca aceasta uzina va deveni operationala in prima jumatate a anului 2010. Uzina va avea o capacitate de 4,8 milioane tone si va necesita o investitie de 500 milioane dolari.
"Piata siderurgica din Turcia este puternica si ne asteptam sa inregistreze o rata anuala de crestere de cel putin 6% in urmatorii 10 ani", a declarat un membru al Consiliului de Administratie al Arcelor Mittal, Michel Wurth.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.