Citeva zeci de tineri s-au batut in localitatea constanteana, firul scandalului semanand cu un scenariu de film. Patru persoane au ajuns la spital, in noaptea de simbata spre duminica, in urma unui conflict in care au fost implicate


Citeva zeci de tineri s-au batut in localitatea constanteana, firul scandalului semanand cu un scenariu de film. Patru persoane au ajuns la spital, in noaptea de simbata spre duminica, in urma unui conflict in care au fost implicate zeci de persoane si care a avut loc in localitatea constanteana Mihail Kogalniceanu, transmite MEDIAFAX. Purtatorul de cuvint al Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, inspector Crina Chirea, a declarat ca altercatia a pornit de la faptul ca intre sapte tineri din municipiul Constanta, sositi in jurul orei 2.00 la discoteca din Mihail Kogalniceanu, si un alt grup format din localnici, a avut loc un schimb de replici in contradictoriu, in interiorul localului, iar cei mai multi dintre cei implicati erau sub influenta bauturilor alcoolice. Cearta a degenerat, astfel ca tinerii din municipiul Constanta au fost loviti cu pumnii si picioarele de persoanele din celalalt grup. In aceste imprejurari, George Adrian B. (20 de ani), detinator legal al unui pistol cu gaze, a incercat sa isi asigure scaparea prin somarea agresorilor, fara a folosi armamentul. El a fost lovit in spate pierzindu-si cunostinta, motiv pentru care doi dintre prietenii lui l-au transportat in sediul postului de politie. Ceilalti patru tineri din municipiul Constanta reusisera sa scape si sa plece spre case cu autoturismele cu care venisera. Intre timp, impotriva grupului de agresori au sarit mai multe persoane aflate la o nunta care se desfasura intr-un local situat aproape de discoteca. In incaierare, doua persoane din grupul agresorilor initiali au fost injunghiate. Cei doi adolescenti, ambii in virsta de 17 ani, din Mihail Kogalniceanu, au fost internati cu plagi taiate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, iar in prezent se afla in afara oricarui pericol.

In situatia creata prin interventia nuntasilor, un al treilea membru al grupului de agresori initiali, Florin V. (21 de ani), din comuna Mihail Kogalniceanu, a fost lovit la picioare de un autoturism al carui conducator auto parasea locul incidentului. El a fost internat in aceeasi unitate spitaliceasca, fiind diagnosticat cu fractura la gamba dreapta. In timp ce persoanele ajunse la sediul Postului de Politie erau audiate, in fata cladirii si-au facut aparitia alte persoane, care au incercat sa intre cu forta pentru a se razbuna pe cei trei, intrucat credeau ca ei sunt autorii agresiunii produse asupra celor doi adolescenti. Pentru dezamorsarea starii conflictuale, unul dintre politisti a decis sa-i transporte pe cei trei tineri din municipiul Constanta. Pe drum, in apropierea fostului IAS Mihail Kogalniceanu, ei au fost ajunsi din urma de doua autoturisme care incercau sa-i blocheze in trafic. Politistul a oprit autoturismul pentru a discuta cu tinerii si pentru a-i calma. In timpul discutiilor, pe banda a doua de mers, a aparut un autoturism marca Dacia 1310, condus de Gheorghe P.(46 de ani), din comuna Mihail Kogalniceanu, persoana ce nu avea nici o legatura cu cei implicati in eveniment, acesta acrosind autoturismul marca VW Jetta care se afla stationat pe prima banda si pe care l-a proiectat intr-un alt autoturism marca Peugeot 307, care se afla stationat tot pe banda intii, dupa care a ricosat si l-a accidentat grav pe Ionut P. (26 de ani), care facea parte din grupul agresorilor initiali, acesta aflindu-se pe sosea. Inspector Crina Chirea a precizat ca toate persoanele implicate in scandal au fost identificate, audiate, vor fi controlate din punct de vedere medico-legal, iar in functie de concluziile examinarilor va fi facuta incadrarea juridica a faptelor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.