Dow Jones a inregistrat o crestere a veniturilor cu 19,6% in al treilea trimestru al anului, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, iar acestea au ajuns la valoarea de 493,3 de milioane de dolari, informeaza site-ul oficial al companiei. Gru
Dow Jones a inregistrat o crestere a veniturilor cu 19,6% in al treilea trimestru al anului, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, iar acestea au ajuns la valoarea de 493,3 de milioane de dolari, informeaza site-ul oficial al companiei. Grupul media a inregistrat, in al treilea trimestru, un profit operational de aproape doua ori mai mare decat cel inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la valoarea de 28,8 milioane de dolari. Dow Jones a anuntat in august ca va fi cumparat de catre compania News Corporation, controlata de Rupert Murdoch, pentru 5,6 miliarde de dolari. Dow Jones este un grup de informatii financiare, infiintat in 1882 si controlat, in prezent, de familia Bancroft.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.