Presedintele CA al clubului din Ghencea, Valeriu Argaseala, crede ca echipa este foarte pregatita inaintea meciului cu FC Sevilla si a vorbit despre modul in care Steaua se poate califica in optimile de finala ale Ligii Campionilor. "Suntem pregatiti
Presedintele CA al clubului din Ghencea, Valeriu Argaseala, crede ca echipa este foarte pregatita inaintea meciului cu FC Sevilla si a vorbit despre modul in care Steaua se poate califica in optimile de finala ale Ligii Campionilor. "Suntem pregatiti, chiar foarte pregatiti! Suntem optimisti, atat noi, conducatorii, cat si baietii. Mergem in aceasta deplasare sa castigam puncte. Putem sa castigam meciul cu Sevilla, chiar daca este o echipa puternica, dar si noi suntem la fel de puternici ca si ei. Vrem sa ajungem in primavara europeana, dar asta inseamna sa calculam exact de cate puncte avem nevoie. Batem Sevilla acum, o mai batem si la Bucuresti si putem spera la calificare", a declarat Argaseala. La randul sau, managerul sportiv Adrian Ilie a continuat nota optimista si a declarat ca vrea ca Steaua sa joace ca in meciul cu Arsenal, dar de aceasta data sa castige. "Mergem sa castigam, suntem pregatiti sa aducem puncte importante. Va fi un meci greu, dar nu unul imposibil. Avem jucatori buni, care pot face diferenta. Despre Sevilla pot spune ca a avut o perioada mai grea, dar aseara a castigat meciul cu Levante (n.r. - 2-0 in Primera Division, "dubla" a lui Luis Fabiano). Sper sa jucam la fel cum am facut-o cu Arsenal, dar acum sa si castigam", a spus Ilie. Steaua a deplasat in Spania urmatorul lot: Zapata (foto), Cernea - portari; D. Goian, I. Rada, Emeghara, Nesu, E. Baciu, P. Marin - fundasi; Badoi, Bicfalvi, Ov. Petre, Cristocea, Nicolita, M. Croitoru - mijlocasi; Val. Badea, N. Dica, V. Iacob, Neaga, Surdu - atacanti. In schimb, Lovin, Golanski, Plesan, Ghionea, Radoi (toti accidentati) si Vatca nu au fost convocati de catre antrenorul principal Massimo Pedrazzini. Partida va fi arbitrata de italianul Roberto Rosetti, care a mai oficiat pentru Steaua in Liga Campionilor si in sezonul trecut, la meciul cu Real Madrid, de la Bucuresti, scor 1-4. Altfel, Luis Fabiano, atacantul brazilian al Sevillei, a declarat ca echipa sa nu are voie sa se "impiedice" in meciul cu Steaua. "Nu ne putem impiedica de Steaua, trebuie sa castigam, trebuie sa revenim pe drumul cel bun", a spus Luis Fabiano, pentru site-ul oficial al clubului andaluz. Antrenorul Juande Ramos a subliniat ca victoria de sambata (2-0 cu Levante) este una foarte utila in perspectiva programului din perioada urmatoare. "O victorie este mereu importanta, mai ales ca aveam cateva saptamani de cand nu punctasem. Ne prind bine aceste trei puncte pentru ca ne asteapta partide foarte dificile si ne-ar putea ajuta sa reintram in ritm", a spus Ramos. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.