Un scandal de proportii in care a fost implicat fiul unui ofiter de la Ordine publica din cadrul IPJ Constanta a avut loc in noaptea de sambata spre duminica in localitatea Mihail Kogalniceanu. Unul dintre agresori este fiul unui politist din Consta
Un scandal de proportii in care a fost implicat fiul unui ofiter de la Ordine publica din cadrul IPJ Constanta a avut loc in noaptea de sambata spre duminica in localitatea Mihail Kogalniceanu. Unul dintre agresori este fiul unui politist din Constanta.

Sapte tineri constanteni, bine „afumati“, au sosit la discoteca din localitate, sa se distreze. Localnicii suparati de prezenta constantenilor au incercat sa-i alunge din local si s-a iscat o bataie crunta, moment in care unul dintre „venetici“, a scos un pistol cu gaze si i-a somat sa se potoleasca. Potrivit politistilor care ancheteaza cazul, George Adrian Buzarnescu, 20 ani, este detinatorul legal al pistolului. In ciuda armei pe care o vantura prin aer, Buzarnescu a fost lovit din spate de unul dintre localnici, si-a pierdut cunostinta, asa incat politistii veniti la fata locului si prietenii l-au scos din local si l-au dus la postul de politie. Scandalul a luat proportii in momentul in care cativa localnici prezenti la o nunta din localul de peste drum de discoteca au sarit impotriva constantenilor. Doi tineri constanteni, Sorin Pariza si Mihai Zisu , ambii in varsta de 17 ani, au fost injunghiati in altercatie si au fost dusi de urgenta la Spitalul Clinic de Urgenta Constanta.

Internati in stare grava
Victimele au fost internate. Sorin a fost diagnosticat cu doua plagi taiate sangerande, profunde, soc posttraumatic, iar Mihai Zisu cu plaga taiata, profunda sangeranda, in regiunea lombara dreapta, ambii fiind in afara oricarui pericol.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.