Rusia a devenit actionar cu drepturi depline al Bancii Mondiale, a declarat vineri la Washington directorul Bancii Mondiale pentru Rusia, Klaus Rohland, informeaza RIA Novosti, citat de NewsIn. La inceputul anilor '90, Rusia considera Banca Mondiala
Rusia a devenit actionar cu drepturi depline al Bancii Mondiale, a declarat vineri la Washington directorul Bancii Mondiale pentru Rusia, Klaus Rohland, informeaza RIA Novosti, citat de NewsIn. La inceputul anilor '90, Rusia considera Banca Mondiala drept o sursa de finantare. "Astazi, Rusia se poate concentra asupra rolului sau de actionar", a declarat Rohland. In acelasi timp, Banca Mondiala a participat la numeroase proiecte realizate in regiunile rusesti unde a actionat drept sursa de finantare un timp indelungat, dar de asemenea, si ca o sursa de expertiza si experienta la nivel international.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.