Medicii Clinicii de Cardiologie din Tårgu Mures, in frunte cu seful acesteia, Imre Benedek (foto), si-au luat toti concedii de odihna sau medicale. Acest lucru a dus la inchiderea unitatii, din lipsa de personal, iar pacientii au fost transfer
Medicii Clinicii de Cardiologie din Tårgu Mures, in frunte cu seful acesteia, Imre Benedek (foto), si-au luat toti concedii de odihna sau medicale. Acest lucru a dus la inchiderea unitatii, din lipsa de personal, iar pacientii au fost transferati in alta unitate spitaliceasca.

Vinerea trecuta, la pranz, Clinica de Cardiologie din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Targu-Mures, s-a inchis, ca urmare a faptului ca toti medicii clinicii au plecat in concediu medical sau de odihna. Medicul Imre Benedek, a plecat si el in concediu medical, in ultima zi in care ar mai fi putut semna un nou contract de administrare a Clinicii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.