Cefin va ridica in Baneasa un proiect imobiliar de birouri, centre comerciale si apartamente in valoare totala de circa 540 de milioane de euro, a declarat presedintele companiei, Stefano Albarosa, citat de Mediafax.
"Am primit Planul Urbanistic
Cefin va ridica in Baneasa un proiect imobiliar de birouri, centre comerciale si apartamente in valoare totala de circa 540 de milioane de euro, a declarat presedintele companiei, Stefano Albarosa, citat de Mediafax.
"Am primit Planul Urbanistic Zonal acum zece zile si vom lansa lucrarile, pentru inceput, la galeriile comerciale si birouri, care vor avea o suprafata de 40.000 de metri patrati. Ulterior, vom construi peste 300.000 de metri patrati de apartamente", a afirmat Albarosa.
In centrul comercial va functiona si un hotel, clasificat la cinci stele. Investitiile in zona comerciala vor totaliza 240 de milioane de euro, iar pentru locuinte va fi alocata o suma de 300 de milioane de euro.
Potrivit lui Albarosa, sumele necesare pentru investitii vor proveni in proportie de 80% din credite, restul fiind fonduri proprii.
Reprezentantul Cefin a precizat ca a obtinut PUZ pentru inca un proiect, de 300 de apartamente, cu o valoare de 45 de milioane de euro, dezvoltat in parteneriat cu fondul de investitii Heitman.
Compania a mai dezvoltat un proiect in parteneriat cu Heitman, de 180 de apartamente, in valoare de 60 de milioane de euro.
Dezvoltatorul deruleaza in prezent proiecte imobiliare si in Constanta, Timisoara, Iasi, Bacau si Galati, unde a cumparat deja terenurile necesare.
La Timisoara, Cefin va construi 300 de apartamente, iar la Galati va realiza un mall de 30.000 mp si o valoare de 60 de milioane de euro, dezvoltat in parteneriat cu GTC.
Compania a inaugurat la Timisoara un centru logistic de 60.000 mp si o valoare de 25 de milioane de euro.
Cefin a finalizat constructia, in zona de nord a Capitalei, a 190.000 de metri patrati de spatii logistice si de productie in mica industrie si va continua dezvoltarea de noi spatii, pe un teren cu o suprafata de 1,5 milioane metri patrati, aflat in proprietatea firmei.
Din cei 190.000 mp, 40.000 mp sunt folositi pentru productie, iar 150.000 mp pentru depozitare.
Printre companiile care au inchiriat spatii logistice in Cefin Logistic Parc se numara Carrfour, Altex, Interbrands, Centrum, FM Logistic, Agroalim si Macromex.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.