Cobra Security a lansat pe piata din Romania o noua gama de arme letale pe care a expus-o in cadrul Expozitiei de Tehnica Militara Expomil 2007. Compania a expus deja cunoscutul Corner Shot, dar si gamele de pistoale Cobra si accesorii tehnico-tactic
Cobra Security a lansat pe piata din Romania o noua gama de arme letale pe care a expus-o in cadrul Expozitiei de Tehnica Militara Expomil 2007. Compania a expus deja cunoscutul Corner Shot, dar si gamele de pistoale Cobra si accesorii tehnico-tactice pentru armele de asalt. Sistemul Corner Shot este rezultatul unui proces meticulos de cercetare, fiind utilizat de fortele armate, inclusiv de fortele speciale ale tarilor membre NATO. Pistoalele letale din gama Cobra sunt arme recunoscute pentru tehnologia avansata de realizare, sunt fiabile si rezistente. Accesoriile tehnico-tactice ofera armelor de asalt stabilitate si siguranta sporita, precizie, prin care imbunatatesc performantele armelor clasice.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.