Un inventator a apelat la Bursa Romana de Marfuri (BRM) pentru a vinde, in urma unei licitatii internationale, drepturile asupra unui brevet de inventie pentru un motor care functioneaza cu apa. Pretul de pornire solicitat de inventator este

Un inventator a apelat la Bursa Romana de Marfuri (BRM) pentru a vinde, in urma unei licitatii internationale, drepturile asupra unui brevet de inventie pentru un motor care functioneaza cu apa. Pretul de pornire solicitat de inventator este de 100 de milioane de euro. Garantia pentru participarea la licitatie, programata pentru data de 30 octombrie, se ridica la un milion de euro, potrivit buletinului informativ al BRM. Brevetul pentru acest motor a fost inregistrat la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) inca din anul 2000 de catre o persoana fizica, Mihai Rusetel. In aceeasi zi, BRM mai organizeaza o licitatie pentru CFR SA, care doreste sa cumpere echipamente IT, respectiv 138 de calculatoare, 7 notebook-uri si o imprimanta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.