Fanii giulesteni i-au cerut "Puriului" sa plece de la gruparea alb-visinie si la meciul de sambata de la Iasi (Politehnica - Rapid 0-2), dupa ce l-au contestat dur atat in momentul numirii in functie, cat si la amicalul de miercurea trecuta cu Ele
Fanii giulesteni i-au cerut "Puriului" sa plece de la gruparea alb-visinie si la meciul de sambata de la Iasi (Politehnica - Rapid 0-2), dupa ce l-au contestat dur atat in momentul numirii in functie, cat si la amicalul de miercurea trecuta cu Electrosid Titu (scor 3-1 pentru bucuresteni). Cei aproximativ 500 de suporteri care au format galeria Rapidului pe Stadionul "Emil Alexandrescu" din Iasi au afisat inainte de inceperea meciului un banner cu mesajul "Bye, bye, Rednic!" si au scandat "Rednic, esti o mizerie!" si "Demisia!".
In timpul meciului de la Iasi, suporterii rapidisti au afisat cartoane pe care erau trecute numele "Rednic", "Zotta" (n.r. - directorul general Constantin Zotta) si "Copos" (n.r. - actionarul majoritar George Copos) si altele pe care era scris "Plecati!". De la revenirea sa pe banca tehnica a Rapidului, Rednic a fost contestat de fanii rapidisti. El a fost huiduit si la meciul amical cu Electrosid, din Liga a III-a, cand suporterii rapidisti prezenti la Titu l-au apostrofat pe toata durata intalnirii, numindu-l "tradator" si cerandu-i sa plece din Giulesti. Rednic a comentat atitudinea fanilor rapidisti fata de el si a subliniat ca spera ca pana la finalul sezonului sa le castige respectul. "Ma bucur ca suporterii si-au sustinut echipa. Eu o sa-mi rezolv problemele cu ei cu timpul. Poate la sfarsitul campionatului o sa ma respecte", a spus Rednic.
Conflict Zotta - I. Popa
Directorul general al Rapidului l-a criticat pe antrenorul iesenilor, afirmand ca acesta face "un circ de Divizia B" inaintea partidelor de Liga I, iar tehnicianul a replicat spunand ca oficialul rapidist este "un servitor". "Tot circul pe care il face Popa e de Divizia B. Pentru noi, Popa este demodat si nu conteaza", a spus Zotta. In replica, I. Popa l-a numit pe Zotta "servitor" si a acuzat Rapidul ca inaintea meciului de la Iasi a facut "tot felul de manevre": "Zotta este un servitor, sa-si vada de treaba lui. Zotta e ala care a fost fugarit de Gino Iorgulescu, nu? Inainte de joc, ei au facut tot felul de manevre. Zotta este dintr-un cartier, nu dintr-un oras si el nu poate intelege multe. Nu vreau sa-l jignesc, dar asta e realitatea!".
Invincibilii din Giulesti
Despre meci, Rednic a declarat ca Rapid ar fi putut marca mai mult. "Este o victorie importanta, am fi putut inscrie mai mult la cate ocazii am avut. A fost un meci de angajament, cu o prima repriza echilibrata si o a doua dominata de noi. Cred ca la Sapunaru a fost penalty clar", a spus Rednic, facand referire la un duel intre fundasul rapidist si ieseanul Kalai, produs in minutul 65, in careul gazdelor. Dupa 11 etape din Liga I, Rapid este neinvins, avand sase victorii, patru remize si un meci mai putin disputat, cel cu Ceahlaul, de la Piatra Neamt, din etapa a 9-a.
De partea cealalta, Ionut Popa a spus: "Am pierdut pentru ca am intalnit o echipa mai buna. Am incercat sa-i surprindem, am vrut o echipa ofensiva, insa am luat un gol cum nu s-a mai vazut: mingea era la trei jucatori de-ai nostri si pana la urma a ajuns la Sapunaru. In repriza a doua am riscat totul pe cartea atacului, am avut la un moment dat patru varfuri, ne-am descoperit si normal ca ei si-au creat mai multe ocazii". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.