Judecatorii Tribunalului Iasi au decis ca membrii uneia dintre cele mai mari grupari infractionale internationale sa fie eliberati din arest si cercetati in stare de libertate. Este vorba despre membrii celebrului clan Gologan, grupare specializata
Judecatorii Tribunalului Iasi au decis ca membrii uneia dintre cele mai mari grupari infractionale internationale sa fie eliberati din arest si cercetati in stare de libertate. Este vorba despre membrii celebrului clan Gologan, grupare specializata in activitati ilegale transfrontaliere, trafic de persoane si minori si prostitutie. Pe numele membrilor clanului s-au emis numeroase mandate de arestare din Germania, Franta si Spania, dar magistratii ieseni au admis cererile de inlocuire a masurii de arest preventiv cu obligativitatea de a nu parasi localitatea. Cererile au fost formulate de cinci membri ai clanului Gologan si astfel Vasile Albu Gologan, Constantin Popescu, Florin Rotariu, Monica Gologan si Margareta Astefanoaie Gologan au iesit cu fruntea sus din Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.