Lucrarile la proiectul imobiliar Esplanada, din centrul Bucurestiului, vor incepe in 2009, cu o intarziere de doi ani cauzata de retrocedarea terenurilor. Contractul cu compania ungara TriGranit ar putea fi aprobat pana la sfarsitul anului. Laszlo Bo
Lucrarile la proiectul imobiliar Esplanada, din centrul Bucurestiului, vor incepe in 2009, cu o intarziere de doi ani cauzata de retrocedarea terenurilor. Contractul cu compania ungara TriGranit ar putea fi aprobat pana la sfarsitul anului. Laszlo Borbely, ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, a declarat ca a primit un mandat de la Guvern pentru a finaliza negocierile cu firma ungara si spera ca pana in decembrie sa prezinte Executivului un act normativ prin care sa se definitiveze acest contract. Lucrarile trebuiau incepute anul acesta printr-un parteneriat public-privat. Proiectul vizeaza constructia unui ansamblu de locuinte, spatii comerciale si de birouri pe o suprafata de 10,7 hectare. Proiectul, evaluat intre 800 de milioane de euro si un miliard euro, va avea o suprafata totala va fi de 800.000 de metri patrati.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.