Antrenorul Eden Hairi a revenit la sentimente mai bune si a declarat, ieri, ca ar dori sa ramana in continuare antrenor principal al echipei masculine de handbal HCM Constanta, desi joi seara si-a anuntat demisia din functie dupa esecul din meciul cu
Antrenorul Eden Hairi a revenit la sentimente mai bune si a declarat, ieri, ca ar dori sa ramana in continuare antrenor principal al echipei masculine de handbal HCM Constanta, desi joi seara si-a anuntat demisia din functie dupa esecul din meciul cu Poli Timisoara. "Mi-am dat demisia de onoare dupa meciul cu Timisoara, dar domnul Nicusor Constantinescu (n.n. - presedintele CA) m-a rugat sa raman si la meciul cu Steaua MFA. Acum, Comitetul Director va decide viitorul antrenorului. Eu, personal, mi-as dori sa raman la echipa, acesta este gandul meu", a punctat Hairi, imediat dupa meciul HCM Constanta - Steaua, incheiat cu scorul de 22-22 (10-11). De altfel, portarul constantean Ionut Stanescu a spus dupa meci ca intreaga echipa a jucat si pentru antrenorul Eden Hairi. "Ne dorim ca acest egal sa insemne inceputul revirimentului pentru noi", a mai declarat Stanescu, unul din jucatorii de baza ai campioanei en-titre. Din pacate, prestatia arbitrilor Harabagiu si Stanescu la meciul de ieri, extrem de tensionat, cu foarte multe eliminari, a fost contestata de staff-urile tehnice ale ambelor echipe, care au reclamat mai multe decizii eronate. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.