Economia britanica a inregistrat in trimestrul al treilea o crestere anuala de 3,3%, cel mai rapid avans din ultimii trei ani, dovedind ca a depasit cu bine criza de pe piata creditelor, potrivit datelor oficiale publicate vineri, citate de Reuters,
Economia britanica a inregistrat in trimestrul al treilea o crestere anuala de 3,3%, cel mai rapid avans din ultimii trei ani, dovedind ca a depasit cu bine criza de pe piata creditelor, potrivit datelor oficiale publicate vineri, citate de Reuters, informeaza Mediafax. Produsul Intern Brut a urcat in perioada iulie-septembrie cu 0,8%, in timp ce analistii anticipau o incetinire a ritmului de dezvoltare la 0,7%, de la 0,8%, in trimestrul al doilea. Ritmul anual de crestere, de 3,3%, s-a accelerat de la 3,1% in trimestrul al doilea, fiind cel mai rapid avans dupa cel inregistrat in trimestrul al doilea din 2004 si cu mult peste previziunile analistilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.