"Informatiile sunt contradictorii. Stim ca se afla undeva in Europa. Este cert ca nu este pe teritoriul Romaniei. Primim sprijin de la toate politiile din Europa. Avem cateva locatii identificate. Este dat in urmarire internationala, are mandat de ar
"Informatiile sunt contradictorii. Stim ca se afla undeva in Europa. Este cert ca nu este pe teritoriul Romaniei. Primim sprijin de la toate politiile din Europa. Avem cateva locatii identificate. Este dat in urmarire internationala, are mandat de arestare european. Se pare ca si-a schimbat locatia, Spania. Este mai aproape de Romania. Sper sa fie adus la Sibiu, la proces", a declarat Dragota, citat de Rompres. Potrivit acestuia, in urma deciziei instantei sibiene de a-i judeca in libertate pe membrii clanului Clamparu, atat politistii cat si martorii din acest caz sunt "dezamagiti si frustrati". Seful DCCO a afirmat ca este posibil ca martorii care si-au schimbat declaratiile in ultimele luni, in favoarea clanului Clamparu, sa fi fost supusi la amenintari.Fan al lui Al Capone zis "Nasul", "Papa", ori "Cap de Porc", Clamparu este unul dintre liderii crimei organizate europene. "Unul din principalii traficanti de fiinte umane din lume", asa cum il numea Garda Civila spaniola. Un personaj care a traficat sute de femei in Spania. Dar care in ultimul timp si-a diversificat afacerile. Cu toate ca a castigat milioane de dolari din traficul de carne vie, "Cap de Porc" nu a ezitat sa se implice si in sechestrari de persoane si alte fapte de o violenta rara. Fan al lui Al Capone, Clamparu isi conduce din umbra imperiul crimei, oamenii sai actionand dupa regulile si pedepsele utilizate de Camorra italiana. Este extrem de greu de prins, doar cateva persoane avand contact direct cu el. Astfel reuseste sa-si coordoneze faptele criminale comise pe teritoriul Spaniei. Actioneaza si in alte tari din Europa, insa in Peninsula Iberica si -a cladit un imperiu al crimelor si terorii. Marturiile victimelor lui Clamparu sunt cutremuratoare si arata teroarea la care au fost supuse. Fetele erau obligate sa se prostitueze intr-un imens parc din Madrid, Casa del Campo, denumit in argoul traficantilor "fabrica". Locurile erau numite "posturi", iar fetele purtau denumirea de "bagaje" sau "colete". In fiecare noapte, peste 150 de fete ieseau la "produs". Activitatea era supravegheata atent de Clamparu si locotenentii sai, care nu aveau nici o problema in a-i elimina, prin orice metode, pe acei proxeneti care incalcau regulile impuse.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.