Invitati la Hotelul Crowne Plaza, unde Georgiana Pogonaru, patroana unei companii din domeniul maselor plastice, isi sarbatorea ziua de nastere, Camelia Sucu, Florin si Mariuca Talpes, bosii unei firme de IT, Mircea si Mihaela Geoana si Aurora Liice
Invitati la Hotelul Crowne Plaza, unde Georgiana Pogonaru, patroana unei companii din domeniul maselor plastice, isi sarbatorea ziua de nastere, Camelia Sucu, Florin si Mariuca Talpes, bosii unei firme de IT, Mircea si Mihaela Geoana si Aurora Liiceanu au trebuit sa plateasca sute de mii de lei vechi pentru cele cåteva ore in care masinile lor statusera in parcare. Pentru ca aveau bani mai mult pe carduri decåt in buzunare, invitatii au fost siliti sa stea in ploaie si sa se caute de bancnote, pentru a fi lasati sa plece. Au ajuns cu totii la o singura concluzie: Copos este un zgårcit, care se bucura påna si de banii de parcare platiti de clientii hotelului.

Sambata seara, lumea buna a Bucurestiului a avut prilej de petrecere la Crowne Plaza, unde Georgiana Pogonaru, patroana unei companii in domeniul maselor plastice, isi aniversa 53 de ani de viata. Evenimentul a avut loc intr-un salon izolat, aflat la unul dintre etajele hotelului, iar sarbatorita a avut oaspeti fie din lumea afacerilor, fie personaje din lumea politica sau personalitati intelectuale din diverse domenii, precum profesorul Ionel Sinescu si sotia lui, Crina.
N u a lipsit de la petrecere tatal Georgianei Pogonaru, generalul Mihai Chitac, care a avut un rol-cheie la revolutia romana. Alaturi de Mircea si Mihaela Geoana s-a distrat Camelia Sucu, fosta sotie a patronului unei cunoscute firme de mobila, care a impartit cu sarbatorita, in 2006, locul intai in Top 100 femei de succes realizat de Capital.

Au mai fost prezenti si alti oameni cu o situatie financiara spectaculoasa, precum Mariuca si Florin Talpes, bosii unei companii din zona IT. Despre Florin Talpes se spune ca ar fi nepotul lui Ioan Talpes, fostul director SIE, iar sotia sa, Mariuca, se regaseste si ea, anul acesta, pe locul 9 in topul femeilor de succes.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.