Blom Bank deschide in luna decembrie o noua sucursala in Romania prin intermediul subsidiarei sale franceze Blom Bank France Paris, sucursala ce a fost deja inregistrata de Banca Nationala a Romaniei. Banca libaneza activeaza deja pe piata romaneasca
Blom Bank deschide in luna decembrie o noua sucursala in Romania prin intermediul subsidiarei sale franceze Blom Bank France Paris, sucursala ce a fost deja inregistrata de Banca Nationala a Romaniei. Banca libaneza activeaza deja pe piata romaneasca printr-o sucursala a subsidiarei din Egipt. Blom Bank France Paris sucursala Romania a fost inmatriculata in registrul institutiilor de credit al BNR si isi va incepe operatiunile la finele anului, potrivit datelor bancii centrale. Blom Bank France este detinuta in proportie de peste 99% de Blom Bank, cu sediul in Beirut, si este specializata in servicii bancare personalizate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.