Finantatorul clubului Steaua pare sa ia masuri pentru ca nu mai suporta sa faca crize de nervi in fata jurnalistilor, de pe urma carora pierde din capitalul de imagine si, implicit, are de suferit in plan politic. Conform site-ului www.onlinesport.r
Finantatorul clubului Steaua pare sa ia masuri pentru ca nu mai suporta sa faca crize de nervi in fata jurnalistilor, de pe urma carora pierde din capitalul de imagine si, implicit, are de suferit in plan politic. Conform site-ului www.onlinesport.ro, care citeaza surse din anturajul latifundiarului din Pipera, Gigi Becali a luat legatura cu medici specialisti pentru a-i da un tratament. Scopul lui este sa recupereze terenul pierdut in scandalurile din ultimele luni, in special in cel avut cu Hagi, care l-au tras in jos in sondaje. Conform sursei citate, „patronul Stelei s-a dat in stamba la TV de fiecare data cand a avut ocazia, numai ca s-a saturat chiar el si i-a contactat pe cei mai buni specialisti din America, iar acestia i-au recomandat ceaiuri si medicamente care sa-l scape de crizele de nervi”. Ros-albastrii au decolat ieri spre Spania pentru meciul de maine, cu FC Sevilla, din grupele Ligii Campionilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.