Anda Adam a fost internata in cursul zilei de duminica la sectia Ortopedie a Spitalului de Urgenta Petrosani in urma unui accident rutier. Cantareata se intorcea, impreuna cu alte patru persoane, de la Hunedoara, unde sustinuse un concert. Se pare c
Anda Adam a fost internata in cursul zilei de duminica la sectia Ortopedie a Spitalului de Urgenta Petrosani in urma unui accident rutier. Cantareata se intorcea, impreuna cu alte patru persoane, de la Hunedoara, unde sustinuse un concert. Se pare ca din cauza vitezei excesive si a conditiilor meteo nefavorabile, soferul a pierdut controlul volanului si s-a izbit in plin de un parapet din beton aflat pe marginea drumului. Vedeta a suferit o contuzie la un genunchi si o entorsa-luxatie la doua degete de la mana dreapta. Ceilalti patru calatori au ajuns si ei la spital, insa din fericire au suferit cu totii numai rani minore.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.