Brittney Spears a pierdut, joi, dreptul de a-si vizita copiii. Sambata si l-a recastigat. Temporar. Pe 26 octombrie se va decide viitorul pe care excentrica vedeta il va avea in relatia cu cei doi copii ai sai. Britney Spears si-a recastigat d
Brittney Spears a pierdut, joi, dreptul de a-si vizita copiii. Sambata si l-a recastigat. Temporar. Pe 26 octombrie se va decide viitorul pe care excentrica vedeta il va avea in relatia cu cei doi copii ai sai. Britney Spears si-a recastigat dreptul de a-si vizita copiii, a caror custodie a fost incredintata la sfarsitul lunii septembrie fostului sau sot, Kevin Federline, dupa ce a demonstrat ca a indeplinit o parte din cerintele judecatorului care se ocupa de acest caz, informeaza people.com. JUSTITIE. Joi, judecatorul care se ocupa de stabilirea custodiei celor doi copii ai fostului cuplu Spears - Federline a decis sa-i retraga cantaretei dreptul de a-si vizita copiii, fara a da detalii despre motivele care au stat la baza acestei hotarari. Sambata, Britney, in varsta de 26 de ani, a fost fotografiata in masina sa impreuna cu cei doi copii. Alaturi de ea, pe scaunul din fata, se afla persoana desemnata de judecator pentru monitorizarea acestor vizite. In urma cu doua saptamani, judecatorul a decis sa-i retraga temporar custodia celor doi copii ai sai in favoarea fostului sot, Kevin Federline. Cantareata a obtinut ulterior dreptul de a-si vizita copiii, Sean Preston, in varsta de doi ani, si Jayden James, in varsta de un an, si de a petrece o noapte pe saptamana cu acestia in prezenta unei terte persoane. Pe 8 august, Kevin Federline a cerut custodia unica a celor doi copii din cauza comportamentului excentric al cantaretei, care ar putea pune in pericol viata acestora. Dupa divortul cuplului, finalizat in iulie, custodia copiilor a fost impartita in mod egal intre cei doi fosti soti. AUDIERE FINALA. Potrivit avocatului cantaretei, judecatorul Scott Gordon i-a reprosat lui Spears ca a condus masina fara a avea un permis valabil si ca nu s-a supus unor teste antidrog pentru a demonstra ca nu mai ia substante interzise, incalcand astfel o decizie judiciara data la mijlocul lunii septembrie. O noua audiere in procesul de stabilire a custodiei copiilor a fost programata pe 26 octombrie. Judecatorul a atentionat-o pe Spears ca, din cauza comportamentului turbulent afisat de ea in ultimul an, ar putea sa piarda definitiv custodia copiilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.