Cand a decis lansarea on-line, formatia a ales varianta "Sa se auda muzica" si, chiar daca acest lucru nu le aduce beneficii materiale, face un prim pas spre viitor. Pentru ca CD-urile, DVD-urile se vor duce si va ramane net-ul.


In
Cand a decis lansarea on-line, formatia a ales varianta "Sa se auda muzica" si, chiar daca acest lucru nu le aduce beneficii materiale, face un prim pas spre viitor. Pentru ca CD-urile, DVD-urile se vor duce si va ramane net-ul.


In urma cu aproape doi ani o selectionata moldoveneasca (din stanga si dreapta Prutului) lansa la apa "Corabia nebunilor". Impactul a fost urias, iar trupa si-a atras instantaneu numerosi fani, cuceriti de rockul lor abraziv, interpretat cu daruire si profesionalism. Dupa ce Travka a cucerit, in primul rand, prin fulminantele prestatii live, acum surprinde cu noul album, "Vreau sa simt Praga".


MAI PUTIN ASPRU. Nu atat de aspru ca primul, discul este mai elaborat, mai variat, are un sound imbogatit si mesaje pseudo-fantastice, meditative. Componentii formatiei, George Gadei (voce), Alexei Turcan (chitara, acordeon, turntable, sampler), Mihail Galca (chitara), Razvan Rusu Mizdan (chitara bas) si Cristi Chirodea (tobe), au hotarat ca noul lor album sa-l publice pe internet, chiar in ziua lansarii. Si cum conferinta de presa de lansare are loc astazi, fanii trupei vor avea posibilitatea downloadarii gratuite a intregului album, care contine unsprezece piese. Mizdan crede ca "la noi, se pare ca metoda cea mai buna de promovare este pirateria... iar, pentru ca suporturile CD si DVD vor disparea la un moment dat, viitorul sta in downloadul de pe internet". Materialul va fi disponibil pe site-ul Radio Lynx, "partener strategic" al lansarii si al concertului de lansare "Vreau sa simt Praga", programat vineri, 26 octombrie, in clubul Fabrica din Capitala.


URBAN VIOLENT. Primul extras pe single este "Urban Violent", un rock complex, interpretat impecabil si cu versuri pe masura: "Exista momente cand toate/ Din capul tau te tin departe de tine, Departe de insule, de poze, de fumat/ De ministerul extern.../Departe de tine, aproape de tine, Departe de tine, departe.../ Departe de simt, de sex, de ruj/ De moc, de sarut, albastru Beirut... Mii de ganduri pe secunda, O suta de mile prin gand, Singuratate, antivirus, din gand in gand, Cu piciorul meu stang, cad/ Calc prin capul tau, fara cal, fara plumb..."


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.