Situatia deja foarte tensionata din ograda televiziunii publice este acum completata de un nou scandal. Concret, joi seara, in redactia Stirilor TVR doi jurnalisti au transat o disputa profesionala cu pumnul. Scandalul s-a iscat in urma realizarii d
Situatia deja foarte tensionata din ograda televiziunii publice este acum completata de un nou scandal. Concret, joi seara, in redactia Stirilor TVR doi jurnalisti au transat o disputa profesionala cu pumnul. Scandalul s-a iscat in urma realizarii de catre jurnalistul Marius Zamfir a unui material despre un brad de Craciun de mari dimensiuni ce urmeaza sa fie amplasat in Bucuresti cu ocazia sarbatorilor de iarna. Amplasarea bradului in Bucuresti se va face la initiativa unei banci comerciale, al carei nume a si fost citat in materialul cu pricina. Seful lui Zamfir, editorul Radu Gafta, a decis scoaterea din material a numelui bancii, considerand aceasta reclama mascata. Zamfir a refuzat, replicand ca materialul ar fi avut un caracter publicitar daca ar fi continut indemnuri adresate specatorilor de a cumpara produsele bancii respective, ceea ce nu este cazul. Dupa ce intr-o prima faza cei doi s-au numit „cretin“ si respectiv „spagar“, diferendul a degenerat si s-a ajuns la o bataie in toata regula, cu pumni, picioare si capete in gura.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.