Bogdan, baietelul de noua luni al Sandei Ladosi, este un copil perfect normal care nu va fi crescut cu fite de vedeta.  Cantareata ii ofera tot ceea ce are nevoie, insa cu masura si spune ca in nici un caz nu-i va pune totul pe tava, asa cum fa
Bogdan, baietelul de noua luni al Sandei Ladosi, este un copil perfect normal care nu va fi crescut cu fite de vedeta. Cantareata ii ofera tot ceea ce are nevoie, insa cu masura si spune ca in nici un caz nu-i va pune totul pe tava, asa cum fac majoritatea parintilor cu bani. Timp de zece zile, Bogdan a fost racit usor, motiv pentru care a profitat din plin de dragalaseniile familiei si atentia acordata de familie, exagerata in aceasta perioada. „A inceput sa fie foarte constient de existenta lui. Nu mai este doar o legumita care nu intelege nimic din ceea ce-l inconjoara. A inteles ca avem o slabiciune pentru el si a inceput deja sa exploateze dragostea noastra. Vrea tot timpul sa stam cu el si sa-l rasfatam“, ne-a spus Sanda. Cu toate acestea, cantareata nu se lasa pacalita si spune ca nu-si va cocolosi niciodata copilul in mod exagerat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.